Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Klaipėdos nafta“ pasirašė sutartis su dviem rangovais dėl naujų talpyklų statybos

Naftos krovos bendrovė „Klaipėdos nafta“ sudarė sutartis su dviem rangovais, kurie statys naujus rezervuarus naftos produktams laikyti.
„Klaipėdos nafta“
„Klaipėdos nafta“ / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Kaip pranešė bendrovė, viena iš sutarčių sudaryta su konsorciumu „SIA SKH“ ir bendrove „Energetikos remonto ir montavimo centras“, kita – su bendrovėmis „Montuotojas“ ir „Hidrostatyba“.

Pasak bendrovės, tai pirmosios ir pagrindinės statybų rangos sutartys iš suplanuotų 35,9 mln. eurų antrojo investicijų etapo į „Klaipėdos naftos“ naftos terminalo šviesiųjų naftos produktų talpyklų parką.

Pagal sutartį, pasirašytą su „SIA SKH“ ir „Energetikos remonto ir montavimo centru“, planuojama pastatyti šešių po 20 tūkstančių kubinių metrų talpos šviesiųjų naftos produktų talpyklų parką. Investicija sieks apie 13,8 mln. eurų.

Pagal sutartį, pasirašytą su bendrovėmis „Montuotojas“ ir „Hidrostatyba“, rangovas vykdys dviejų po 10 tūkst. ir 4 po 5 tūkst. kubinių metrų talpos rezervuarų parko statybas. Darbų vertė – apie 9 mln. eurų.

Abiejose sutartyse numatytas 10 proc. kainos rezervas papildomiems darbams, jei tokių būtų. Abu projektus planuojama įgyvendinti per 20–22 mėnesius nuo sutarčių pasirašymo dienos.

Valdybos sprendimams dėl sutarčių sudarymo dar turės pritarti visuotinis akcininkų susirinkimas, kuris šaukiamas liepos 4 dieną.

Šių statybos darbų tarptautinės viešųjų pirkimo procedūros buvo pradėtos pernai, spalio–lapkričio mėnesiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius