Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Klaipėdos nafta“ pasirinko gamtinių dujų dujotiekio sistemos projektavimo, pirkimo ir statybos darbų rangovą

AB „Klaipėdos nafta“ tarptautinio viešojo pirkimo „Gamtinių dujų dujotiekio sistemos projektavimo, pirkimo ir statybos (EPC) darbų pirkimas“ laimėtoju pripažintas AB „Kauno dujotiekio statyba“ ir UAB „Šiaulių dujotiekio statyba“ konsorciumas.
„Klaipėdos nafta“
„Klaipėdos nafta“ / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

AB „Klaipėdos nafta“ vykdomame tarptautiniame „Gamtinių dujų dujotiekio sistemos projektavimo, pirkimo ir statybos (EPC) darbų pirkimas“ pirkime 2012 m. gruodžio 20 d. buvo gauti 2 galutiniai pasiūlymai. Gautus galutinius pasiūlymus įvertinus pagal mažiausios kainos kriterijų, laimėtoju buvo pripažintas AB „Kauno dujotiekio statyba“ ir UAB „Šiaulių dujotiekio statyba“ konsorciumas, kuris visus darbus įsipareigojo atlikti už 137.999.391,00 LTL be PVM.  

2012-12-21 AB „Klaipėdos nafta“ valdyba pritarė šios sutarties sudarymui ir priėmė sprendimus:

1.    Su AB „Klaipėdos nafta“ vykdyto viešojo pirkimo skelbiamų derybų būdu „Gamtinių dujų dujotiekio sistemos projektavimo, pirkimo ir statybos (EPC) darbų pirkimas“ laimėtoju, pasiūliusiu mažiausią kainą – konsorciumu – AB „Kauno dujotiekio statyba“ ir UAB „Šiaulių dujotiekio statyba“, sudaryti sutartį (toliau – Sutartis) dėl gamtinių dujų dujotiekio sistemos projektavimo, pirkimo ir statybos (EPC) darbų, reikalingų įrengiant jungtį tarp suskystintųjų gamtinių dujų terminalo (toliau – SGDT) krantinės Klaipėdos valstybinio jūrų uosto akvatorijoje (ties šiaurine Kiaulės nugaros salos dalimi) ir Lietuvos gamtinių dujų perdavimo sistemos.

2.    Bendra pagal Sutartį atliekamų Darbų fiksuota kaina yra 137.999.391,00 Lt (vienas šimtas trisdešimt septyni milijonai devyni šimtai devyniasdešimt devyni tūkstančiai trys šimtai devyniasdešimt vienas litas) be PVM ir 166.979.263,10 Lt (vienas šimtas šešiasdešimt šeši milijonai devyni šimtai septyniasdešimt devyni tūkstančiai du šimtai šešiasdešimt trys litų ir dešimt centų) su PVM, kurio dydis Sutarties sudarymo dienai yra 21 proc. Fiksuota Sutarties kaina gali didėti tik išimtiniais Sutartyje aptartais atvejais. AB „Klaipėdos nafta“ fiksuotą Sutarties kainą moka tik už faktiškai atliktus Darbus.

3.    Visi Darbai turi būti atlikti iki 2014 m. spalio 1 d. Darbų atlikimo terminas gali būti pratęstas tik išimtiniais Sutartyje aptartais atvejais.

4.    Nustatyti, kad šie valdybos sprendimai įsigalioja po to, kai jiems pritaria AB „Klaipėdos nafta“ visuotinis akcininkų susirinkimas, kaip tai numatyta AB „Klaipėdos nafta“ įstatų 16.10 str. ir sutartis su laimėtoju bus sudaroma po to, kai pasibaigs 15 dienų Sutarties sudarymo atidėjimo terminas, numatytas LR viešųjų pirkimų įstatyme 2 str. 22 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius