-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos uostas neranda SGD terminalo krantinės stebėtojų

Antrą kartą šiemet surengtą Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos SGD terminalo krantinės statinio stabilumo monitoringo konkursą mokslininkai ignoravo. Galbūt todėl, kad pirmame netenkino rangovų siūlytos kainos, rašo „Lietuvos žinios“.
SGD krantinė
SGD krantinė / AB „Klaipėdos nafta“ nuotr.

Klaipėdos uosto direkcija pranešė, kad baigė supaprastintą atvirą paslaugų konkursą parengti SGD terminalo stabilumo stebėjimus, nes per nustatytą laiką iki balandžio 30 dienos nebuvo pateiktas nė vienas pasiūlymas. Pagal konkurso sąlygas mokslininkai turėtų sumontuoti ir prižiūrėti įrangą, atlikti matavimus, teikti išvadas ir rekomendacijas dėl krantinės statinio stabilumo 3 metus.

Paklaustas, ar trečią kartą bus skelbiamas konkursas ir kada, uosto plėtros ir akvatorijos priežiūros departamento direktorius Vidmantas Paukštė teigė, kad esant tokiai situacijai konkursas neabejotinai bus skelbiamas dar kartą ir dar kartą bus peržiūrėtos techninės sąlygos: „Ieškosime rangovų. Manau, kad jeigu yra darbo, atsiras kas jį daro“.

Pirmas konkursas buvo nutrauktas vasario 12 dieną. Kaip tuomet teigė šio konkurso komisijos pirmininkas, uosto infrastruktūros direktorius Algirdas Kamarauskas, netiko tąkart pasiūlymus teikusių dalyvių, kainos, nes, anot jo, „viršijo proto ribas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius