-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ko loterijų įmonei „Perlas“ prireikė energetikos versle? Aplankiusi sėkmė nustebino net vadovą

„Mūsų ambicija yra būti tarp dviejų didžiausių nepriklausomų elektros tiekėjų“, – interviu 15min sako dėl elektros vartotojų širdžių ir protų besivaržančios „Perlas Energijos“ vadovas Vilius Juraitis. Jis pripažįsta, kad iki šiol nieko bendro su energetika neturėjusios įmonės ambicijas ypač išaugino netikėta įmonės sėkmė 2020-aisiais.
Vilius Juraitis
Vilius Juraitis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Perlas“ turi didžiulį terminalų tinklą Lietuvoje, tad supratome, jog artėjant tokiam unikaliam laikotarpiui turime unikalų šansą vartotojus, kurie tame tinkle atsiskaito už elektrą, paversti savo klientais“, – kodėl įmonė pasuko į energetiką atskleidžia V.Juraitis.

Prasidėjus elektros rinkos liberalizacijai Lietuvoje, iki 2023 metų visi šalies gyventojai gali pasirinkti kokį tik nori elektros tiekėją.

Iki šiol energijos tiekimą namams užtikrindavo valstybės valdomas „Ignitis“, tačiau jau šiemet dalis vartotojų elektrą perka laisvai pasirinkę iš to paties „Ignitis“ arba dar septynių įmonių pasiūlymų.

Tarp jų pamatę pažįstamą „Perlo“ pavadinimą neturėtumėte nustebti. Iš mokėjimo terminalų ir loterijų verslo žinomas prekės ženklas žengė į šią rinką, kai sukūrė įmonę „Perlas Energija“.

Nors „Perlas Energija“ nebuvo favoritė tarp daugiausia elektros suvartojančių ir į pirmąjį tiekėjo pasirinkimo etapą patenkančių gyventojų, tarp mažesnių namų ūkių įmonė sulaukė net jos vadovą nustebinusio populiarumo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius