Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„NY Times“: Degalų pritrūkusiems britams atėjo sunkios dienos: kodėl driekiasi eilės?

Šiaurės Anglijoje esančio Baildono miesto gyventojas Jagas Sanghera į darbą neseniai nusprendė važiuoti ne automobiliu, o traukiniu – jis taupo degalus, reikalingus nuvežti dukrą į darželį.
Jungtinės Karalystės degalinėse pradėjo trūkti benzino
Jungtinės Karalystės degalinėse pradėjo trūkti benzino / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vakarų Londone „Uber“ vairuotojas Laidas Ibrahimas apvažiavo mažiausiai septynias degalines, kol 2 valandą ryto vieną rado atidarytą – jam teko 80 minučių laukti eilėje.

Kitoje miesto pusėje gyvenantis Nickas Day sakė, kad privati ​​greitosios pagalbos tarnyba, kurioje jis dirba, buvo priversta sumažinti savo transporto priemonių skaičių nuo šešių iki keturių.

Vyriausybė bando nuraminti nerimo apimtą šalį, bet degalinės visoje Jungtinėje Karalystėje ir toliau eikvoja paskutines atsargas. Tūkstančių britų gyvenimas išmuštas iš vėžių.

Valdžios atstovai dar bando tikinti, kad degalų netrūksta ir dėl problemų kaltina perdėtą paniką. Tačiau analitikai sako, kad tikroji chaoso priežastis yra nuolatinis sunkvežimių vairuotojų trūkumas – jų nepakanka, kad į degalines laiku būtų pristatyta pakankamai degalų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius