Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prokurorai tyrimą dėl galimo sukčiavimo „Lietuvos dujose“ tikisi baigti per pusmetį

Generalinė prokuratūra tyrimą dėl galimo sukčiavimo ir dokumentų klastojimo „Lietuvos dujose“ pradėjo dar 2012 metų lapkritį. Jeigu bendrovė sukčiavo, vartotojai už dujas mokėjo daugiau, nei turėjo. Tačiau tyrimas dar nebaigtas ir artimiausiu metu baigtas nebus.
Duju liepsna, LD nuotr.
Duju liepsna, LD nuotr.

2012 metų pabaigoje „Lietuvos dujose“ atliktos kratos, dviem „Lietuvos dujų“ darbuotojams pareikšti įtarimai. Sukčiavimas bendrovėje galėjo lemti gamtinių dujų kainas. 

Tačiau Valstybinė kainų ir energetikos kontrolės komisija jokio sprendimo dėl kainų perskaičiavimo priimti negali, kol teismas nepriėmė sprendimo dėl sukčiavimo. Artimiausiu metu jis priimtas ir nebus – Generalinė prokuratūra dar nebaigė ikiteisminio tyrimo ir negali tiksliai atsakyti, kada jis bus baigtas.

„Informuojame, kad ikiteisminis tyrimas dėl galimo sukčiavimo ir dokumentų klastojimo bendrovėje  „Lietuvos dujos“ intensyviai tebevyksta, atliekami procesiniai veiksmai. Tyrimas bus baigtas įvertinus visus turimus duomenis. Tyrimą planuojama baigti per pirmą šių metų pusmetį“, - 15min.lt informavo Generalinė prokuratūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius