Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skolas paskutinę metų dieną suskubę padengti vartotojai nulaužė „Mano gilę“

Kitąmet pabrangsianti elektra ir dujos vartotojus paskubino padengti šių metų skolas. Tačiau rekordinis mokėtojų skaičius sutrikdė manogilė.lt svetainę. Pirmadienio popietę pranešta, kad sistema jau atnaujinta.
Manogile.lt sistema
Manogile.lt sistema / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Jau antradienį vartotojams padidės elektros ir dujų kainos. Dėl to gyventojai įspėti susimokėti mokesčius iki šių metų pabaigos, nes deklaruojant skaitiklių rodmenis 2019-aisiais, jau galios didesnės kainos.

„Kviečiame deklaruoti elektros ir dujų skaitiklių rodmenis iki šių metų paskutinės mėnesio dienos. Jei rodmenis pateiksite po gruodžio 31 dienos, deklaruotas kiekis bus užskaitytas sausio mėnesiui ir už paslaugas atsiskaitysite jau 2019 metų kainomis“, – informuoti žinutėmis vartotojai.

Tai paskatino energijos vartotojus paskutinę dieną padengti skolas. Tiesa, tai pavyko tik ryte, priešpiet svetainė jau nebeveikė.

Elektros ir dujų vartotojai skundžiasi, kad gruodžio 31-ąją negali prisijungti prie savitarnos sistemos manogile.lt – puslapis neveikia.

„Lietuvos energijos“ Komunikacijos tarnybos korporatyvinės komunikacijos projektų vadovas Artūras Ketlerius 15min patvirtino, kad sistema neveikia dėl išaugusio vartotojų skaičiaus.

„Paskutinę metų dieną savitarnos svetainę manogile.lt užplūdo rekordinis klientų skaičius. Nors buvome tam pasiruošę ir išplėtėme svetainės technines galimybes, laikinų sutrikimų neišvengėme“, – teigė A.Ketlerius.

Neveikianti „Mano gilė“ svetainė
Neveikianti „Mano gilė“ svetainė

„Šiuo metu mūsų specialistai dirba, kad kuo greičiau pašalintų sutrikimus. Atsiprašome savo klientų už patirtus nepatogumus, svetainės darbą siekiame atnaujinti kuo greičiau“, – teigiama komentare.

Pirmadienio popietę pranešta, kad sistema jau veikia. "Norime pranešti, kad pašalinti sutrikimai savitarnos svetainėje manogile.lt. Siekdami stabilizuoti svetainės darbą, padidinome jos techninius pajėgumus, todėl tolimesnių sutrikimų dėl rekordinio klientų antplūdžio neturėtų kilti", - teigiama komentare.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius