Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Smartecon“ pristato inovatyvią platformą privatiems namų ūkiams – „ELOS“

Daugiau nei dešimties metų patirtį turinti saulės energetikos bendrovė „Smartecon“ sparčiai plečiasi ir pristato naują prekės ženklą privatiems namų ūkiams – „ELOS“. Tai inovatyvi platforma, norintiems gauti personalizuotą saulės elektrinės projektą.
„Smartecon“ pristato inovatyvią platformą privatiems namų ūkiams – „ELOS“
„Smartecon“ pristato inovatyvią platformą privatiems namų ūkiams – „ELOS“ / istock nuotr.

Ši platforma buvo sukurta gyventojų patogumui. Naudojant „ELOS“, kiekvienas gali greitai gauti personalizuotą saulės elektrinės sprendimą, kuris atitiks namų ūkio poreikius bei aplinkos sąlygas. Patikimumą užtikrina solidžią patirtį šioje rinkoje turinti įmonė „Smartecon“.

„Mūsų platforma „ELOS“ skatina didesnį atsinaujinančios energetikos rinkos skaidrumą. Taip pat ji padeda visiems norintiems lengvai ir greitai susikurti savo saulės elektrinės projektą – įvertina turimą lokaciją, stogo poziciją, padeda išsirinkti tinkamiausią įrangą bei užtikrina sklandų įrengimo procesą“, – sako „Smartecon“ vadovas Magno Kure.

Smartecon nuotr./„Smartecon“ vadovas Magno Kure
Smartecon nuotr./„Smartecon“ vadovas Magno Kure

Naujoji platforma „ELOS“ siūlo visą reikalingą pagalbą fiziniams asmenims. Pradedant pirminiu pasiūlymu internetinėje platformoje, tęsiant individualia konsultacija, nuosekliu ir patogiu bendravimu su „ELOS“ specialistais bei prijungimu prie tinklo. Įmonė renkasi patikimų ir ilgą laiką rinkoje esančių gamintojų įrangą – „Trina“, „Winaico“ ir „Sungrow“, kurie savo įrenginiams suteikia nuo 10 iki 30 metų garantijas.

„Gavę užklausą, platformoje sukursime individualią paskyrą, kurioje galėsite peržiūrėti savo saulės elektrinės projektą ir būsite informuoti apie pasikeitimus, galėsite siųsti žinutes ir patogiai bendrauti su „ELOS“ specialistais. Profesionalių montuotojų komanda pasirūpins sistemos pridavimu skirstomųjų tinklų operatoriui, paruoš įrenginius naudoti. Taip pat prijungsime prie nuotolinės stebėjimo sistemos, taip užtikrinant sklandų saulės elektrinės veikimą“, – pasakoja M.Kure.

Inovatyvų platformos sprendimą įgyvendino įmonė „Net Group“, kuri pasirūpino, kad naudotis platforma būtų ypač paprasta.

„Džiaugiamės, kad mūsų su „Smartecon“ sukurta platforma bus ne tik prasmingas, kasdienybę palengvinantis įrankis, bet ir įneš pokyčių rinkoje – suteiks klientui galimybę pačiam valdyti projekto eigą“, – dalijasi „Net Group“ komandos vadovas Carl-Robert Reidolf.

Inovatyvią platformą vartotojai gali išbandyti nemokamai, apsilankę tinklalapyje: elos.solar.

Kokybiški sprendimai, patikima įranga

Per vienuolika veiklos metų „Smartecon“ įgyvendino daugiau nei tūkstantį projektų įvairiose šalyse, projektų bendra vertė siekia per 50 mln. eurų, įrengta 80 MW saulės elektrinių.

Įmonė dirba su aukščiausios kokybės inverterių, baterijų sistemų ir elektromobilių įkrovimo stotelių gamintojais, naudoja patikimų gamintojų saulės modulius.

„Smartecon“ Estijoje veiklą pradėjo viena pirmujų, aktyviai dalyvavo saulės elektrinių plėtroje, padėjo kurti standartus, prisidėjo prie asociacijos steigimo. Tai davė rezultatų – Estija tapo viena iš lyderiaujančių rinkų saulės elektrą naudojančių valstybių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius