Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teismuose – pirmieji saulės jėgainių savininkų ieškiniai

Teismuose – pirmieji saulės jėgainių savininkų ieškiniai, kuriais skundžiamas valstybės sprendimas sumažinti elektros supirkimo tarifą, rašo „Verslo žinios“.
Saulės energija
Saulės energija / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Kreipėmės į teismą, kad mums būtų kompensuotos negautos pajamos. Mūsų įmonė pastatė keturias saulės elektrines: trys iš jų įtilpo į terminus ir užsitikrino 1,44 Lt/kWh supirkimo tarifą, o viena gavo gamybos leidimą keliomis dienomis vėliau ir jai kliuvo mažesnė supirkimo kaina – 1,25 Lt/kWh“, – nurodo Šakių rajone įsikūrusios Laimos Stonkuvienės agroserviso įmonės atstovas Darius Stonkus.

Ieškinį rengusios advokatų profesinės bendrijos „Nordia Baublys & Partners“ vadovaujančioji partnerė Ligita Ramanauskaitė teigė, kad balandžio pradžioje Vilniaus apygardos teismui yra paduotas 10 asmenų, investavusių į saulės jėgaines, ieškinys, šią savaitę planuojama teikti dar vieną. Ieškinius baigia rengti dar kelios advokatų kontoros.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius