Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus Krokuvos gatvėje buvo dingusi elektra – grožio salono klientė į gatvę išėjo šlapia galva

Vilniuje esančiose Krokuvos, Olimpiečių ir Lvovo gatvėse trečiadienio popietę buvo dingęs elektros tiekimas. Krokuvos gatvėje įsikūrusio grožio salono „Fox style“ darbuotoja teigė, kad dėl to šiek tiek nukentėjo tiek verslas, tiek klientai. Staigiai dingus elektrai, viena moteris, kurį į grožio saloną buvo atvykusi apsikirpti, buvo priversta į gatvę eiti šlapia galva.
Aukštos įtampos laidai
Aukštos įtampos laidai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Fox style“ kosmetologė Inga Rozmyslovičė tikino, jog elektros tiekimas grožio salone dingo šiek tiek po 14.00 val., o buvo atstatytas 15:10 val.

„Atšaukėme klientus, nes be elektros negalime daryti nei depiliacijos, nei veido procedūrų. Vieną klientę bekerpant dingo elektra, tai ji buvo priversta į gatvę išeiti šlapia galva“, – 15min.lt  teigė I.Rozmyslovičė.

Vieną klientę bekerpant dingo elektra, tai ji buvo priversta į gatvę išeiti šlapia galva, – 15min.lt  teigė I.Rozmyslovičė.

Elektros skirstomųjų tinklų operatorės „Lesto“ atstovas ryšiams su visuomene Martynas Burba patvirtino informaciją apie elektros tiekimo sutrikimus nuo Lvovo iki Olimpiečių gatvių.

„Sutrikimo priežastis buvo požeminio kabelio gedimas“, – teigė M.Burba. Jis pridūrė, kad elektros vartotojai minėtose Vilniaus gatvėse neturėjo apie valandą laiko – nuo 14.00 iki 15.00 val.

Šiuo metu jokių elektros tiekimo sutrikimų Olimpiečių ir Krokuvos gatvėse nėra, pridūrė M.Burba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius