Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„15min“ savaitraštis – didžiųjų miestų lyderis

Daugiau kaip prieš du mėnesius leidybos dažnį ir koncepciją pakeitęs nemokamas savaitraštis „15min“ išsaugojo lyderio pozicijas didžiuosiuose miestuose.
Pirmas savaitraščio „15min“ numeris
Pirmas savaitraščio „15min“ numeris / 15min.lt nuotr.

Tai rodo naujausio TNS LT „Nacionalinio skaitytojų tyrimo“ duomenys. Pagal vidutinę auditoriją „15min“ yra skaitomiausias Vilniuje ir Kaune, o Klaipėdoje savaitraštis yra antras.

Sostinėje, kur išplatinama didžiausia savaitraščio tiražo dalis, „15min“ skaito daugiau nei 100 tūkst. gyventojų, Kaune savaitraštis turi 63 tūkst. lojalių skaitytojų, o Klaipėdoje „15min“ turi daugiau kaip 39 tūkst. ištikimų skaitytojų auditoriją. Nacionaliniu mastu „15min“ vieną numerį skaito 264 tūkst. žmonių.

„15min“ skaitytojų armija visoje Lietuvoje gali smarkiai išaugti, nes anksčiau tik Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje platintas savaitraštis nuo sausio tapo pasiekiamas ir Šiaulių, Panevėžio, Marijampolės, Alytaus, Druskininkų bei Palangos gyventojams. 9-iuose Lietuvos didmiesčiuose savaitraštį galima rasti specialiuose platinimo taškuose – kavinėse, verslo centruose, viešajame transporte, miesto erdvėse įrengtose dėžėse ir kitur. Šiuo metu savaitraštis leidžiamas 88 tūkst. tiražu, leidinio tiražo auditą nuo 2008 m. atlieka audito kompanija „Ernst&Young Baltic“.

Nuo kovo „15min“ pasiūlė naują galimybę – nuo šiol savaitraštį gali užsiprenumeruoti visi Lietuvos gyventojai. Jie turi sumokėti tik pristatymo mokestį platinimo tarnybai, nes pats laikraštis ir toliau išlieka nemokamas. Savaitraštį galima užsiprenumeruoti internetu, adresu www.15min.lt/prenumerata, o taip pat visuose Lietuvos pašto skyriuose bei „Lietuvos ryto“ ir privačiose platinimo tarnybose. Tie, kurie mėgsta naujienas skaityti kompiuteryje, savaitraštį gali parsisiųsti PDF formatu adresu www.15min.lt/laikraštis arba sekti gyvą žinių srautą portale www.15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius