-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 03 19

200 eurų vertės auskarai dingo per kurjerių tarnybą siunčiant į Vokietiją, o kaltųjų nėra

Remigijus, panoręs nustebinti moterį Kalėdų proga, į Vokietiją, kur praleidžia nemažai laiko, iš Lietuvos per kurjerių tarnybą DPD siuntė auskarus, kurių vertė, kaip teigia, yra 212 eurų. Vis dėlto papuošalai jo esą taip ir nepasiekė, tačiau atsakingų už tai nėra.
„DPD“
DPD / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Dovaną vyras siuntėsi iš juvelyrinės parduotuvės „Aukso sala“. Ji per DPD kurjerius turėjo atkeliauti įmonės, kurioje jis dirba, adresu Vokietijoje.

Vyras gavo iš DPD kurjerių žinutę, kad siunta bus pristatyta šeštadienį, tačiau nekreipė į ją dėmesio, nes įmonė, į kurią turėjo atkeliauti jo siunta, tą dieną nedirba. Visgi vėliau jokios siuntos vyras nesulaukė, o DPD nurodė, kad siunta buvo įteikta šeštadienį.

„Taip pat DPD negali nurodyti, kam siunta buvo įteikta. Nėra nei parašo, nei vaizdinės medžiagos apie įteiktą siuntą. Jie taip pat neturi kokio nors patvirtinimo kodo, kurį aš turėjau gauti ir pasakyti“, – 15min sakė vyras.

Tuo metu kurjerių tarnyba atkerta turinti įrodymų, kad siunta pristatyta, o atsakingos institucijos siūlo kreiptis į teisėsaugą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius