Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Armonaitė Panevėžyje pristatys paramos priemones verslui

Ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė antradienį lankysis Panevėžyje, kur vietos verslo atstovams pristatys verslo skatinimo priemones, susitiks su miesto prekybos, pramonės ir amatų rūmų vadovais.
Aušrinė Armonaitė
Aušrinė Armonaitė / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

„Panevėžyje yra bene didžiausia pramonės darbo vietų koncentracija, veikia daug inovatyvių įmonių. Miestas turi didžiulį potencialą pritraukti naujas investicijas ir kurti darbo vietas, todėl norime suteikti dar didesnį impulsą augti šio regiono ekonomikai“, – ministerijos pranešime sakė A.Armonaitė.

Iš 1 mlrd. eurų investicijų plano, skirto Lietuvos ekonomikos augimui skatinti, iki 2023 metų pabaigos bus paskelbta kvietimų už 365 mln. eurų verslo inovacijoms ir investicijoms, už 320 mln. eurų – valstybės ir verslo skaitmeninimui, už 268 mln. eurų – žalesnei ekonomikai.

A.Armonaitė Panevėžyje taip pat aptars, kaip pritraukti investuotojų, sukurti daugiau darbo vietų vietos gyventojams ir spręsti kvalifikuotų darbuotojų trūkumo klausimą. Taip pat bus aptariama, kaip geriau išnaudoti miesto galimybes turistams pritraukti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius