Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

AB „Mažeikių nafta“ ir AB „Lietuvos geležinkeliai“ susitarė atgaline data

AB „Mažeikių nafta“ ir AB „Lietuvos geležinkeliai“ sudarė sutartis dėl pervežimų geležinkeliais paslaugų. Šios sutartys apima žaliavos, produktų ir prekių pervežimų tvarką bei papildomas paslaugas, tokias kaip vagonų perkėlimas gamyklos teritorijoje, cisternų valymas ir t.t.

Šios sutartys, kurių įsigaliojimo data nustatyta 2008 metų spalio 1 diena, pakeičia 1999 metų sutartis dėl pervežimų geležinkeliais paslaugų, teigiama pranešime spaudai.

2008 metų spalio mėnesį bendrovės „Mažeikių nafta“ ir „Lietuvos geležinkeliai“ pasirašė laikiną susitarimą, kuris stabilizavo abejų pusių verslo santykius ir sudarė galimybes pradėti derybas dėl1999 metų sutarties interpretacijos ir dėl bendradarbiavimo sąlygų ateityje. 

Nesutarimai dėl 1999 metų sutarties interpretavimo paaštrėjo praėjusių metų trečią ketvirtį ir atsiliepė paslaugų tekimo nesklandumais ir bylomis arbitražo bei kituose teismuose. AB „Mažeikių nafta“ ir AB „Lietuvos geležinkeliai“ tęsia derybas dėl atsiskaitymų už 1999 metų sutarties galiojimo laikotarpį. 

Naujos sutartys galios iki 2024 metų – tą patį laikotarpį, kuris buvo numatytas 1999 metų sutartyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius