Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Abonementiniai elektros planai patrauklūs tik vienetams

Skirstomųjų tinklų bendrovė „Lesto“ balandį pasiūlė du mokėjimo už elektrą planus. Tačiau panašu, kad tik nedaugeliui gyventojų jie iš tiesų yra patrauklūs.
Elektros lemputė
Elektros lemputė / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Nuo balandžio mokėjimo už elektrą planus pasirinko 5500 vartotojų – maždaug 0,4 proc. visų „Lesto“ tiekiamos elektros vartotojų.

Prieš keletą mėnesių bendrovė pasiūlė du abonementinius mokėjimo už elektrą planus – „Namai“ ir „Namai plius“.

Per metus suvartojantiems 3000 kWh ir daugiau „Lesto“ siūlo planą „Namai“. Gyventojai kiekvieną mėnesį mokėtų 10 Lt plano mokestį ir 41 ct/kWh pagal vienos laiko zonos tarifą arba pagal dviejų laiko zonų tarifus – 44 ct/kWh už dienos metu suvartojamą elektrą ir 32 ct/kWh už naktį ir savaitgaliais vartojamą elektrą.

Mokėjimo planas „Namai plius“ siūlomas klientams, per metus suvartojantiems per 6000 kWh elektros energijos. Pagal šį planą gyventojai mokėtų 20 Lt plano mokestį ir 39 ct/kWh pagal vienos laiko zonos tarifą arba dieninį tarifą – 41 ct/kWh bei naktinį ir savaitgalio tarifą – 30 ct/kWh pagal dviejų laiko zonų tarifus.

„Lesto“ atstovė spaudai Edita Sirutienė 15min.lt sakė, kad šie planai yra patrauklūs tik kiek daugiau elektros suvartojantiems gyventojams, todėl skaičiuoti, kokia dalis pasirinko planus, apskritai yra netikslinga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius