Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Acme Baltija“ šiemet tikisi apie 60 mln. litų apyvartos, ketina plėstis Pietų Amerikos ir Afrikos regionuose

„Acme“ įmonių grupei priklausanti bendrovė „Acme Baltija“ šiemet tikisi, jog įmonės pardavimai augs apie 15 proc. ir sieks 58–60 mln. litų.
Pinigai
Pinigai / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Ayvartos augimą lems sparčiai atsigaunančios užsienio rinkos ir nauji įmonės produktai, teigiama „Acme Baltijos“ pranešime.

Pasak bendrovės direktoriaus Pauliaus Paršeliūno, jau artimiausiu metu įmonės veikla bus pradėta plėtoti Pietų Amerikos ir Afrikos regionuose.

„Mums tai naujas iššūkis, nors vakarų valstybių kompanijos jau senokai savo viltis ir ateitį sieja būtent su šiomis rinkomis. „Acme Baltijai“ tai ypač aktualu dar ir dėl to, kad minėtuose žemynuose kompiuterinės technikos, aksesuarų ir pačių naujausių technologijų bumas dar tik prasideda. Manome, kad pradėjus aktyvią veiklą naujuose regionuose, eksporto apimtys išaugs apie 30 proc.“, – pranešime sake P.Paršeliūnas.

Pernai „Acme Baltijos“ apyvarta išaugo 14 proc. iki 50 mln. litų

„Acme Baltijos“ pagrindinės eksporto šalys yra Latvija, Estija, Kaliningrado sritis, Baltarusija, Ukraina, Gruzija, Rumunija, Bulgarija, Balkanų šalys.

Šiais metais „Acme Baltija“ planuoja aktyviai plėtoti verslą Lenkijoje, Rumunijoje, Bulgarijoje, Vokietijoje, Jungtiniuose Arabų Emyratuose, Kazachstane ir kitose šalyse. Šiuo metu eksportas sudaro 60 procentų visų bendrovės pardavimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius