-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Acme kompiuterių komponentai“ imasi stambios buitinės technikos

Kompiuterijos didmenininkė bendrovė „Acme kompiuterių komponentai“ pradeda prekybą šaldytuvais, skalbyklėmis ir kita stambiąja buitine technika, rašo „Verslo žinios“.
Temos: 1 ACME Film, UAB

Į stambios buitinės technikos segmentą „Acme kompiuterių komponentai“ žengia po pusantrų metų derybų pasirašiusi sutartį su viena didžiausių pasaulyje Kinijos šaldytuvų, skalbyklių, indaplovių ir televizorių gamintoja „Haier“.

„Acme kompiuterių komponentų“ vadovas Regimantas Buožius teigia, kad įmonė šiuo metu derasi ir su daugiau Lietuvoje dar neatstovaujamų prekių ženklų. Bendrovė planuoja, kad per artimiausius dvejus metus stambioji buitinė technika sudarys apie 10 proc. visos grupės apyvartos.

„Į šį segmentą nutarėme eiti dėl jau gana geros ekonominės padėties Baltijos šalyse, be to, mūsų norai sutapo su „Haier“ ketinimais plėstis Europoje. Kita vertus, jau keletą metų atstovaujame smulkiosios buitinės technikos gamintojui ir pastebėjome, kad šios kategorijos “susikerta„. Nors stambi buitinė technika turi savo specifikos, palyginti su mūsų pagrindiniais IT produktais – jų lėtesnė logistika, didesnis sezoniškumas ir įvairovė bei mažesnis jautrumas kainoms, – matome savo galimybių ir šiame segmente“, – sakė R.Buožius.

Šiemet „Haier“ atidarė atstovybę ir sandėlius Lenkijoje, iš jų kinų produkcija ir keliaus į Baltijos šalis, Kaliningrado sritį, Baltarusiją, Gruziją ir Armėniją.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius