Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„airBaltic“ pirmoji skrydžių bilietus parduos ir lėktuve

Keleiviai, skrendantys Baltijos šalių oro bendrovės „airBaltic“ reisais, lėktuvuose galės įsigyti ir skrydžių bilietų. Kol kas to nesiūlo nė viena kita oro bendrovė pasaulyje. Parduodami skrydžių bilietai bus su nuolaidomis.
„airBaltic“  lėktuvai oro uoste
„airBaltic“ lėktuvai oro uoste / „airBaltic“ nuotr.

„airBaltic“ viceprezidento ir atstovybės Lietuvoje generalinio direktoriaus Tado Vizgirdos teigimu, parduodama bilietus išskirtinai lėktuvuose, oro bendrovė užtikrina pigesnius būsimus skrydžius savo lojaliems klientams. Šiuos bilietus keleiviai galės panaudoti patys, perleisti ar padovanoti kitiems.

Bilietus lėktuvuose bus galima įsigyti visą birželio mėnesį visų „airBaltic“ skrydžių metu. Bilietai skrydžiams į vieną pusę kainuos nuo 100 litų (30 eurų), įskaitant oro uosto mokesčius.

Šiuo metu oro bendrovė skraido į daugiau kaip 80 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ vykdo skrydžius iš trijų Lietuvos oro uostų – Vilniaus, Kauno ir Palangos. Oro bendrovės kelionių parduotuvėje galima įsigyti skrydžių bilietus, nakvynę viešbučiuose, užsisakyti rožių puokštę, telefono korteles, koncertų bilietus ir kita.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius