-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„airBaltic“ rudenį nustos skraidyti iš Vilniaus į Londoną

Latvijos kapitalo oro bendrovė „airBaltic“ nusprendė žiemos sezono tvarkaraštyje nepalikti skrydžių iš Vilniaus į Londoną.
„AirBaltic“ lėktuvas
„AirBaltic“ lėktuvas / „AirBaltic“ nuotr.
Temos: 2 Londonas airBaltic

„Tai vienas žiemos sezono tvarkaraščio pakeitimų“, – apie atšaukiamą skrydį į Londoną „Lietuvos rytui“ sakė „airBaltic“ atstovė Rosita Sakalauskaitė.

Bendrovė „airBaltic“ nutarė atsisakyti skrydžių iš Vilniaus į Londoną dėl per didelės pasiūlos šia kryptimi. Iš Kauno į Londoną skraidina airių įmonė „Ryanair“, iš Vilniaus – lietuvių bendrovė „Star1 Airlines“.

Lietuvos turizmo informacijos centro Londone direktorė Augusta Jaudegytė viliasi, kad reklamos kampanija, pradėta viename populiariausių kelionių ir laisvalaikio žurnalų „Lonely Planet“, duos gerų rezultatų. Bet tai, kad „airBaltic“ žiemos sezonu atšauks skrydžius į Londoną, smogs turistų iš Jungtinės Karalystės srautui.

„Kelionių operatoriams teks atšaukti arba perdaryti programas į Lietuvą. Iš „flyLAL“ pavyzdžio žinau, kad jie bus labai nepatenkinti ir tai sužlugdys visus pasitikėjimo Lietuvos turizmo verslu likučius. Dirbame su „Star1 Airlines“. Tikiu, kad jie pasieks daug, jei norės, bet laukia labai ilgas kelias Jungtinėje Karalystėje, kol jie bus tokie žinomi kaip buvo „flyLAL“ ar dabar yra „airBaltic“, – sakė A.Jaudegytė.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius