-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„airBaltic“ šventiniu laikotarpiu siūlys skrydžius Lietuvoje

Šventiniu laikotarpiu "airBaltic" atliks papildomus skrydžius tarp Vilniaus, Palangos ir Kauno. Bendrovės atstovė teigia, kad nuskristi iš sostinės į Palangą bus pigiau nei važiuoti autobusu.
„airBaltic“ skraido iš visų trijų Lietuvos oro uostų.
„airBaltic“ / „15min“ nuotr.
Temos: 1 airBaltic

Iš Vilniaus į Palangą oro bendrovės lėktuvas skris gruodžio 26 d., iš Palangos į Kauną – gruodžio 25 d., o iš Vilniaus į Kauną – gruodžio 28 d., skelbiama bendrovės pranešime spaudai.

„Šiems skrydžiams bus taikomos specialios bilietų kainos. Iš Vilniaus į Palangą arba į Kauną bus galima nuskristi už 55 litus, iš Palangos į Kauną – už 49 litus. Už perkamus "airBaltic" kasose bilietus nebus taikomas aptarnavimo mokestis, taigi nuskristi bus pigiau nei važiuoti autobusu", – pranešime spaudai cituojama oro bendrovės korporatyvinės komunikacijos koordinatorė Rosita Sakalauskaitė.

Dar šiais metais, nuo gruodžio 18 d. "airBaltic" atnaujins tiesioginius skrydžius iš Vilniaus oro uosto populiariomis kryptimis. Iki Kalėdų oro bendrovė pradės skraidyti iš Vilniaus į Paryžių, Berlyną ir Miuncheną, o iškart po Naujųjų – į Amsterdamą ir Romą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius