Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„airBaltic“ teigia skrydžius atšaukianti dėl Joninių

Ketvirtadienį, penktadienį ir šeštadienį Latvijos skrydžių bendrovė „airBaltic“ nevykdys anksčiau suplanuotų skrydžių iš Vilniaus į Taliną. Kompanijos atstovybė neigia bet kokias kalbas apie finansinius sunkumus ir teigia reisus atšaukusi dėl Joninių.
Tadas Vizgirdas
Tadas Vizgirdas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Bilietų pardavimus į šiuos skrydžius atšaukėme dar birželio 9 d. dėl švenčių. Kai yra kažkokios šventės, kai matom, kad srautų nėra, tai atšaukiam skrydžius. Tarp Vilniaus ir Talino yra verslo kryptis. Keli žmonės turėjo nusipirkę bilietus šiems reisams, tai mes paprasčiausiai grąžinom pinigus arba per Rygą nusiuntėm į Taliną“, – 15min.lt sakė „airBaltic“ atstovybės Lietuvoje vadovas Tadas Vizgirda.

T.Vizgirda dar sykį paneigė bet kokius gandus apie bendrovės finansinius sunkumus, teigdamas, kad tai tėra politinis karas Latvijoje.

„Aš nenoriu gilintis į ši politinį karą, vykstantį Latvijoje tarp akcininkų. Jei toliau tos kalbos eis, yra grėsmė, kad kils kažkokie neramumai, tai natūralu. Prie tų neramumų labiausiai prisidėjo greitai.lt melagingi teiginiai, kad jie mums nutraukė pardavimus, iš tikrųjų sutartį su jais nutraukėme mes“, – teigė T.Vizgirda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius