Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Akropoliuose“ penktadienį ir šeštadienį praūš „Jamam“ nuolaidų akcija

Gegužės 25–26 dienomis prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ vyks didžiausia Lietuvoje nuolaidų akcija „Jamam“. Daugiau nei 800 parduotuvių Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“ dvi dienas taikys dideles nuolaidas daugeliui prekių.
Masinės psichozės nebuvo: „JAMAM“ diena „Akropolyje“ praėjo be peštynių ir stumdymųsi dėl prekių
Masinės psichozės nebuvo: „JAMAM“ diena „Akropolyje“ praėjo be peštynių ir stumdymųsi dėl prekių / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Jamam“ yra didžiausia ir daugiausiai pirkėjų sulaukianti mažmeninės prekybos akcija Lietuvoje, kurios metu „Akropolių“ lankytojai gali pasinaudoti didžiausiomis nuolaidomis ir plačiausiu prekių, kurias galima per „Jamam“ įsigyti pigiau, asortimentu. Matome, kad kasmet į „Jamam“ gausiai ateinantys pirkėjai vertina šią išskirtinę galimybę sutaupyti. Tai, kad „Jamam“ jau antrus metus vyksta 2 dienas, taip pat prisideda prie akcijos sėkmės – žmonės gali patogiau planuoti laiką apsipirkimui“, – pranešime žiniasklaidai cituojama Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropolius“ valdančios bendrovės „Akropolis Group“ rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovė Indrė Česūnienė.

„Jamam“ dienomis prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ veikiančios parduotuvės atsidarys anksčiau nei paprastai ir lankytojų lauks nuo 9 val. ryto iki 22 val. vakaro. „Maxima XXX“ parduotuvė dirbs iki 23 val. vakaro.

„Jamam“ metu „Akropoliuose“ bus galima ne tik pasinaudoti nuolaidomis parduotuvėse, bet ir pigiau papramogauti – pavyzdžiui, bus taikoma 50% nuolaida „Akropolio“ ledo sesijoms, o „Forum Cinemas“ kino centruose bilietai į visus filmus kainuos nuo 5 eurų. Pirkėjų „Akropoliuose“ taip pat lauks trofėjų valandos, kurių metu parduotuvės taikys papildomas, dar didesnes, nuolaidas.

Nuo 2009-ųjų prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ nuolaidų akcijos „Jamam“ tradiciškai rengiamos du kartus per metus – gegužės ir lapkričio mėnesiais. Pirmoji „Jamam“ nuolaidų akcija „Akropoliuose“ įvyko 2009 m. gegužę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius