-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktyviausiai Vilniaus akcijų biržoje prekiauta „Aprangos“ akcijomis

Ketvirtadienį Vilniaus akcijų biržoje vertybinių popierių perleista už 139 tūkst. eurų, pigusių ir brangusių akcijų skaičius buvo vienodas. Aktyviausiai prekiauta 1 proc. pigusiomis „Aprangos“ akcijomis, jų perleista už 61,5 tūkst. eurų.
Birža
Birža / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Paskutiniu metu susidomėjimas šiais vertybiniais popieriais ypač išaugęs. Kiek aktyviau prekiauta „TEO“ ir „City Service“ akcijomis, kainos išliko nepakitusios. Nemažai dėmesio sulaikė ir „Invalda“ – šios kompanijos vertybiniai popieriai prekybos eigoje buvo atpigę iki 2,23 eurų už akciją, bet prekybos pabaigoje sudarytas sandoris grąžino kainą virš 2,3 euro ribos.

Talino biržos indeksas augo 0,54 proc., pigusių akcijų nebuvo. Sulaukėme tiesioginių sandorių „Silvano Fashion Group“ ir „Tallinna Kaubamaja“ vertybiniais popieriais. „Silvano Fashion Group“ sugrįžo prie 3 eurų už akciją ribos. Neįprastai neaktyviai prekiauta rinkos flagmanu „Olympic Entertainment Group“ akcijomis – jų perleista už 22 tūkst. eurų, kaina nekito. „Tallinna Vesi“ kaina išliko nepakitusi, tačiau nuo birželio pradžios yra paaugusi 25,7 proc.

Rygos biržos indeksas beveik nepakito, brangusių ir pigusių akcijų skaičius buvo vienodas. Daugiau nei pusė apyvartos pasiekta 0,67 proc. pigusiomis „Olainfarm“ akcijomis. Ši pozicija jau nemažai laiko balansuoja ties 3 latų už akciją riba. Brangimu išsiskyrė „Daugavpils Lokomotivju Remonta Rupnica“ vertybiniai popieriai – jų kaina kilo 9 proc., tačiau akcijų perleista tik už 1 tūkst. latų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius