-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktyviausiai Vilniaus biržoje prekiauta „TEO LT“ akcijomis

Antradienį Vilniaus akcijų biržos apyvarta siekė tik 80 tūkst. eurų, indeksas koregavosi 0,15 proc. Aktyviausiai prekiauta 0,3 proc. pigusiomis „TEO LT“ akcijomis – čia sulaukėme ir tiesioginio sandorio už 14,5 tūkst. eurų, praneša „Finasta“ analitikai.
TEO LT
TEO LT / BFL nuotr.

Aktyvesnė buvo prekyba „Aprangos“ ir „Ūkio banko“ akcijomis – jos koregavosi atitinkamai 0,5 proc. ir 1,9 proc. „Panevėžio statybos tresto“ akcijų perleista už 10,9 tūkst. eurų, kaina išliko nepakitusi ir siekė 1,03 euro už akciją. Pasibaigus įmonių pusmetinių rezultatų skelbimams, investuotojai tapo pasyvūs ir nenoriai prekiauja dabartiniuose kainų lygiuose.

Talino biržoje sandorių sudaryta mažiau nei Vilniuje, tačiau apyvarta buvo didesnė ir siekė 194 tūkst. eurų; indeksas koregavosi 0,35 proc. Aktyviausiai prekiauta 0,85 proc. pigusiomis.„Tallink Grupp“ akcijomis, apyvarta siekė 70,5 tūkst. eurų. „Arco vara“ pigo iki 2,18 euro už akciją, o „Baltika“ akcijų vertė mažėjo 5,5 proc. iki 0,52 euro. „Olympic Entertainment Group“ akcijomis buvo prekiaujama 1 centu brangiau, tačiau prekybos pabaigoje kaina grįžo prie vakarykščio lygio. „Silvano Fashion Group“, kuri paprastai pasižymi populiarumu tarp investuotojų, sulaukė tik 1 sandorio, kurio vertė siekė 780 eurų. Paskutiniu metu šioje pozicijoje matome nemažą kainos skirtumą tarp pirkėjų ir pardavėjų.

Rygos akcijų biržos indeksas patraukė prieš rinką ir kilo pusę proc., tačiau sandorių vertė tesiekė 12,6 tūkst. latų. Iš likvidesnių pozicijų galima išskirti 2,5 proc. brangusias „Latvijas Gaze“ akcijas ir 0,3 proc. pigusius „Olainfarm“ vertybinius popierius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius