Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anglijos bankas išleis knygą „Ar negalime tiesiog prispausdinti daugiau pinigų?“

Anglijos bankas paskelbė apie savo naujos knygos apie ekonomiką išleidimą pavadinimu „Ar negalime tiesiog prispausdinti daugiau pinigų?“ (Can't we just print more money?“).
Anglijos bankas
Anglijos bankas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Pinigai Knygos

Pasak Jungtinės Karalystės centrinio banko, knyga, rengiama bendradarbiaujant su „Cornerstone Press“, bus išleista šių metų gegužę.

Anglijos banko knygoje analizuojama dešimt klausimų – nuo „Kodėl visi mūsų drabužiai pagaminti Azijoje? iki „Kas yra pinigai?“, pateikiant unikalius realiosios ekonomikos veikimo pavyzdžius.

Knygos išleidimas yra JK centrinio banko didesnio masto darbo dalis, kuriuo siekiama pagerinti visuomenės supratimą apie ekonomiką ir Anglijos banko vaidmenį joje, teigiama pranešime.

Leidinio pardavimo pajamos bus skirtos tūkstančių jos egzempliorių įsigijimui mokyklų bibliotekoms ir centrinio banko edukacinei programai remti.

Knygos autoriai yra ekonomistas Rupalas Patelis iš Anglijos banko finansinio stabilumo departamento ir Jackas Meaningas, dirbantis centrinio banko vyriausiojo ekonomisto pareigose. Pratarmę parašė Anglijos banko vadovas Andrew Bailey.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius