Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apie valstybės ir savivaldybės įmonių valdybos narių atranką bus skelbiama viešai

Šiandien Vyriausybė posėdyje pritarė Ūkio ministerijos siūlymui viešai skelbti apie valstybės įmonės ar savivaldybės įmonės valdybos nario atranką VĮ Registrų centro leidžiamo elektroninio leidinio atskirame skyriuje. Elektroniniame leidinyje bus skelbiami ir kiti valstybės įmonių ir savivaldybių įmonių pranešimai, kuriuos viešai skelbti įpareigoja įstatymai.
„Lietuvos energijos“ valdybos pirmininkas ir generalinis direktorius Dalius Misiūnas
„Lietuvos energijos“ valdybos pirmininkas ir generalinis direktorius Dalius Misiūnas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Valdybos nariams bendrieji reikalavimai nustatyti Valstybės ir savivaldybės įmonių įstatyme, o specialieji reikalavimai, t. y. reikalavimai, kuriuos turėtų atitikti konkrečios įmonės valdybos narys, bus nurodomi viešajame pranešime apie valdybos nario atranką. Tokiems reikalavimams bus priskiriami, pavyzdžiui, reikalavimai dėl pageidaujamos valdybos nario kvalifikacijos ar praktinės patirties. Viešajame pranešime bus pateikiama ir paraiškos tapti valdybos nariu pateikimo įmonei tvarka.

Įmonės viešas pranešimas VĮ Registrų centrui galės būti teikiamas dviem būdais – VĮ Registrų centro klientų aptarnavimo padaliniui arba prisijungus prie VĮ Registrų centro klientų savitarnos sistemos. 

Viešieji pranešimai apie įmonių valdybos narių atrankas bus skelbiami VĮ Registrų centro leidžiamame elektroninio leidinio skyriuje „Valstybės įmonės ar savivaldybės įmonės pranešimas apie valdybos nario atranką“. Elektroninį leidinį galite rasti adresu www.registrucentras.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius