Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 11 15

Artėjant išpardavimų karštinei patarė pasisaugoti: „Ar tai nėra per gerai, kad būtų tikra?“

Lietuviai išpardavimų nepraleidžia, o artėjant didžiosioms metų šventėms pasinaudoja proga ir apsirūpinti pigesnėmis kalėdinėmis dovanomis. Visgi ekspertai pabrėžia, kad akcijų ir nuolaidų žavesiui lengva pasiduoti ir taip ne sutaupyti pinigus, o išleisti jų net daugiau, nei buvo planuota. Kaip to išvengti ir ko reikėtų saugotis išpardavimų metu?

Bankas „Swedbank“ neseniai atliko gyventojų apklausą, kurios rezultatai parodė, jog 53 proc. gyventojų planuoja apsipirkinėti parduotuvėse paskelbus išpardavimus. Pernai tokių apklaustųjų buvo šiek tiek mažiau – 49 proc.

„Lietuviai tikrai laukia išpardavimų ir jais naudojasi. Matyt, per išpardavimus ieškos ir kalėdinių dovanų. Įprastai lapkritis ir gruodis yra tie mėnesiai, kai pradedamos pirkti dovanos, tad lietuviai tikrai išpardavimais naudojasi“, – 15min sakė Jūratė Cvilikienė, „Swedbank“ Finansų instituto vadovė.

Tai įrodo ir internetinės parduotuvės „Pigu.lt“ rengtas Vienišių dienos, lapkričio 11 d., išpardavimas. Daugiau nei pusę pardavimų sudarė prekės su nuolaidomis. Parduotuvė išpardavimą rengė ir lapkričio 6 d., tądien vykdė internetinio pirmadienio kampaniją, kurios metu pardavimai buvo 64 proc. didesni, palyginti su kitomis lapkričio dienomis.

„Pirkėjai Lietuvoje laukia nuolaidų, akcijų ir mielai naudojasi visomis progomis, leidžiančiomis įsigyti prekių pigiau“, – 15min komentavo Kristina Liškauskaitė, „Pigu.lt“ pardavimų vadovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius