-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Asociacija prašo ministerijos prisidėti prie konferencinio turizmo parodos „Convene“

Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacija prašo ūkio ministro prisidėti prie kitų metų vasarį Vilniuje organizuojamos kasmetinės konferencinio turizmo parodos „Convene“.
Vilniuje atidaryta ketvirtoji konferencijų turizmo profesionalų paroda-kontaktų mugė CONVENE
Konferencinio turizmo paroda „Convene“

„Tai yra verslui skirtas renginys, kurio tikslas – skatinti konferencinį turizmą. Prašoma, kad Ūkio ministerija prisidėtų prie finansavimo. Manau, kad sutarėme, nes ruošiantis Sporto rūmų rekonstrukcijai į konferencijų centrą, tai mums yra labai svarbus konferencinio turizmo skatinimo renginys“, – BNS sakė asociacijos prezidentė Evalda Šiškauskienė, penktadienį susitikusi su ūkio ministru Virginijumi Sinkevičiumi.

Jos teigimu, ministerijos prašoma prisidėti apie 80 tūkst. eurų.

„Dalis renginio vyks parodų rūmuose „Litexpo“, kuriuos valdo Ūkio ministerija, ir manome, kad ministerija galėtų padengti stendų įrengimą. Didžiąją dalį renginio išlaidų, t.y. daugiau nei 200 tūkst. Eur, dengia Vilniaus miesto savivaldybės agentūra „Go Vilnius“, dar apie 200 tūkst. eurų prideda verslas“, – sakė E. Šiškauskienė.

Anot jos, kitų metų vasarį jau šeštą kartą vyksiančiame renginyje dalyvaus Baltijos ir Skandinavijos šalių verslo turizmo atstovai.

Planuojama, kad į kitų metų renginį atvyks daugiau nei 165 atrinktų potencialių užsienio klientų, besidominčių tarptautinių renginių organizavimo galimybėmis Baltijos jūros regione.

Su užsienio klientais susitiks ir savo paslaugas bei produktus pristatys ne mažiau kaip 80 verslo turizmo atstovų: viešbučiai, agentūros, konferencijų biurai, konferencijų centrai, netradicinės renginių vietos, įvairūs specializuotų paslaugų teikėjai iš Lietuvos bei kaimyninių valstybių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius