-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atsigauna finansinės piramidės?

Pasiūlymai už kelis litus prasigyventi, pasak laikraščio „Verslo žinios“, krinta į elektroninio pašto dėžutes. Manoma, kas šalyje vėl atsigauna finansinės piramidės.
Litai
Pareigūnai įspėja, kad sunkmečiu sukčių tik padaugėja. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.
Temos: 1 Bedarbis

„Iš pradžių siūloma nepagailėti 2 litų. Tiksliau, po tiek pervesti į šešias nurodytas sąskaitas skirtinguose bankuose. Žadama padėti išgyventi sunkmetį“, – pirmadienį rašo „Verslo žinios“.

VšĮ Optimalių sprendimų centras, kuriam vadovauja Virgilijus Vilkeliškis, taip žada išspręsti ne tik bedarbio, bet ir visos šalies problemas, o verslininkams esą tai būdas atleistiems darbuotojams nurodyti kryptį, kaip išgyventi netekus darbo. 

Vieną iš laiškų portalui manokarjera.lt perdavė vilnietė, dabar ieškanti darbo, tačiau suabejojusi, ar šis pasiūlymas yra teisėtas. 

Minėtas centras ne tik žada padėti susikrauti turtus, bet ir suteikti Finansinio kapitalo valdymo instrukciją, už kurią reikėtų susimokėti.  

Teisėsaugos pareigūnai neslepia, kad pastaruoju metu mėginimai sukčiauti įsibėgėja. Pasak jų, daugiau bandymų išvilioti iš žmonių pinigų pasitaiko ir elektroninėje erdvėje. 

Optimalių sprendimų centro vadovas V.Vilkeliškis „Verslo žinioms“ sakė: „Prognozuoju 500 tūkstančių bedarbių Lietuvoje, todėl tam, kad jie netiestų rankų gatvėse, sukūriau šį žaidimą „Nebūk bedarbis“. Kartu noriu, kad per šią sistemą būtų įgyvendinami kiti mano sumanymai, į kuriuos jau reikės daugiau investuoti pinigų. Štai tuomet jau bus verslas, o čia tik optimalus sprendimas tam, kad žmonės vietoj galimo pilietinio karo, išprotėjimo, žudymosi pasirinktų šias mano siūlomas žaidimo taisykles.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius