Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Atskleista, kiek „Disney“ moka savo darbuotojams

Atskleista, kiek Jungtinių Amerikos valstijų kompanija „Walt Disney“ moka savo darbuotojams.
„Disney +“
„Disney +“ / 123RF.com nuotr.

Portalas „Business Insider“ atnaujino savo analizę, kiek „Disney“ moka savo darbuotojams, remdamasis 2021 m. pabaigoje-2023 m. atskleistais atlyginimų duomenimis.

Už „Disney“ darbo vietas gali būti mokamas metinis atlyginimas nuo 96 782 iki 400 000 JAV dolerių per metus (89 tūkst. eurų – 369 tūkst. eurų).

Vieši duomenys, kuriuos paskelbė JAV darbo departamento Užsienio darbuotojų sertifikavimo biuras, rodo, kiek „Disney“ teigė mokėsianti užsienio darbuotojams, kuriuos norėjo įdarbinti JAV pagal darbo vizas.

Įmonės teisiškai privalo užsienio darbuotojams mokėti tokį patį darbo užmokestį, kaip ir vietiniams samdomiems darbuotojams, todėl šie duomenys leidžia gana gerai suprasti, kiek „Disney“ siūlo už įvairias pareigas, daugiausia technologijų srityje.

Duomenys apėmė 135 atlyginimus „Hulu“ (mokamas srautinių transliacijų kanalas, priklausantis „Walt Disney“) ir 103 atlyginimus kituose „Disney“ padaliniuose, įskaitant transliacijos darbo vietas. Į duomenis buvo įtraukti tik baziniai atlyginimai, o ne, pavyzdžiui, premijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius