-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aurimas Namajuška pasitraukė iš „Vilniaus prekybos“ grupės

„Vilniaus prekybos“ grupė ir toliau byra – Aurimas Namajuška, laikinai vadovavęs bendrovei „Akropolis Group“, pasitraukė ne tik iš šio posto, bet ir iš „Vilniaus prekybos“ grupės, rašo naujienų portalas vz.lt A.Namajuška buvo ir „Akropolis Group“ Finansų ir IT departamento direktorius.

Kol bus rastas nuolatinis „Akropolis Group“ direktorius, įmonei laikinai vadovauti paskirta bendrovės „Vilniaus prekyba“ direktorė bei „Akropolis Group“ valdybos pirmininkė Diana Dominienė.

„Ponas Namajuška pats nusprendė pasitraukti iš “Akropolis Group„ ir tęsti veiklą kitoje, su “Vilniaus prekybos„ grupe nesusijusioje, įmonėje“, – vz.lt sakė „Akropolis Group“ atstovas.

Jo teigimu, „Akropolis Group“ Finansų ir IT departamento direktore dirba bendrovės finansininkė Jurgita Simonavičiūtė. Ji pernai gruodžio pradžioje tapo ir įmonės valdybos nare, kur užėmė iš valdybos pasitraukusio N.Namajuškos kėdę.

Pasak „Akropolis Group“ atstovo, D.Dominienė tapo ir laikina bendrovės „Nikola Mushanov projektas“, plėtojančiai nekilnojamojo turto projektą Bulgarijoje, vadove.

 Akropolis Group“ akcininkės yra Maltoje registruota įmonė „Relvit“ bei Nyderlanduose registruota bendrovė „Akropolis real estate“. Visos šios įmonės kontroliuojamos „Vilniaus prekybos“ grupės.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius