-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Austėja Landsbergienė kuria naują verslą – „Kibirkštis“

Socialinių mokslų daktarė Austėja Landsbergienė įsteigė naują bendrovę UAB „Kibirkštis“, kuri bus skirta, kaip ji pati sako, mokslinei veiklai. Nors tikslesnės veiklos A.Landsbergienė nedetalizuoja, tačiau žada „uždegti ugnį“.
Austėja Landsbergienė
Austėja Landsbergienė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Pirmadienį A.Landsbergienė patikino, kad „Vaikystės sodui“ ir Karalienės Mortos mokyklai vadovauja puiki vadovų komanda, todėl ji gali imtis ir kitos veiklos. Tiesiogiai susisiekti su A.Landsbergiene 15min nepavyko, tačiau atsakymą žinute atsiuntė jos asistentė.

„Malonu, kad taip ypatingai domitės mano veikla. Kaip nuolat kartoju, visi turime daryti tai, ką darome geriausiai. Jau antrus metus „Vaikystės sodui“ ir Karalienės Mortos mokyklai vadovauja puiki vadovų komanda, tad aš didžiąją dalį savo laiko ir jėgų noriu skirti ir skirsiu strateginiam planavimui, naujausių švietimo idėjų bei inovacijų diegimui ir įgyvendinimui bei mokslinei veiklai. Užtat ir gimsta „Kibirkštis“, kuri uždegs naują ugnį“, – teigia A.Landsbergienė.

Bendrovės įstatuose nurodoma, kad įstatinis kapitalas tesudaro 2500 eurų, o bendrovė gali užsiimti „bet kokia teisėta ūkine-komercine veikla“.

„Bendrovės veiklos tikslai yra verstis ekonomine veikla, plėtojant verslą, užtikrinant saugią ir efektyvią bendrovės veiklą, racionalų bendrovės turto bei kitų resursų panaudojimą, siekti ekonominės naudos bei ginti bendrovės ir jos akcininkų interesus“, – plačiau nedetalizuojama įstatuose.

Apie naują bendrovę Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų lyderis Gabrielius Landsbergis nurodė savo interesų deklaracijoje – akcininke A.Landsbergienė tapo liepos 24 d., o bendrovė registruota liepos 17 d.

Pastaruoju metu Landsbergių šeima patiria daug politinių oponentų kritikos dėl A.Landsbergienės verslų pelningumo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius