-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Baltic Aviation Academy“ įrengė treniruoklį „Airbus A320“ pilotams

Orlaivių pilotų mokymo bendrovė „Baltic Aviation Academy“ įrengė antrąjį savo treniruoklį Vilniuje. Juo mokytis galės vienos populiariausių „Airbus A320“ lėktuvų šeimos pilotai. Sprendimą lėmė auganti šių modelių paklausa Rusijos ir NVS rinkose, rašo „Verslo žinios“.
Keleivinis „Airbus A320“ orlaivis
Keleivinis „Airbus A320“ orlaivis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Turime sertifikatus 17-os modelių pilotų mokymams, o įsirengti „Airbus A320“ treniruoklį nutarėme matydami padėtį pagrindinėse mūsų rinkose – Rusijoje, NVS šalyse ir Rytų Europoje. Matėme, kokių lėktuvų daugiausia ateina į mūsų regioną. Šiandien į NVS atkeliauja milžiniškas naujų, nenaujų ar išperkamosios nuomos būdu naudojamų „Airbus A320“ skaičius“, – teigė „Baltic Aviation Academy“ generalinė direktorė Eglė Vaitkevičiūtė.

Partnerystės sutartis su Kanados kompanija CAE įsigaliojo praėjusį penktadienį.

„Neprisiimame įrangos nuvertėjimo rizikos, įrangą finansuojame tik iš dalies. Treniruoklis ir partnerystė mūsų metines išlaidas padidins per 5 mln. litų, tačiau tikimės ir atitinkamai didesnių pajamų“, – teigė Varšuvos biržoje nuo šių metų kotiruojamos „Avia Solutions Group“ valdybos pirmininkas Gediminas Žiemelis.

Iki šiol „Baltic Aviation Academy“ klientams iš minėtų rinkų mokymų paslaugas teikė per savo partnerius Jungtinėje Karalystėje.

E.Vaitkevičiūtė teigė, kad vien priartėjimas prie pagrindinių klientų rinkų lėmė tris naujas sutartis dar nepradėjus naudoti treniruoklio. Iš viso „Baltic Aviation Academy“ tikisi apie 25 proc. „Airbus A320“ mokymo valandų padidėjimo per metus. Iki šiol Vilniuje bendrovė turėjo tik „Boeing 737“ orlaivių šeimos treniruoklį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius