-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baltijos šalyse sandorių rinka šiais metais susitraukė

Baltijos šalių sandorių rinkoje per pirmąjį šių metų pusmetį paskelbti 67 sandoriai – 20,2 proc. mažiau nei prieš metus, kai jų buvo 84, rašo portalas „Verslo žinios“.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / 123RF.com nuotr.
Temos: 1 Sandoris

„Visi 2021–2022 metų pusmečiai buvo geresni nei šis, be to, sandorių skaičius mažėja trečią pusmetį iš eilės. Kitaip sakant, turime keliauti į 2020-uosius, kurie buvo pandemijos pradžios metai, kad rastume pusmetį, kurio metu būtų buvę tiek mažai sandorių.

Iš pirmo žvilgsnio viskas atrodo liūdnai“, – „Verslo žinioms“ teigė „Mergermarket“ statistiką VŽ prašymu susisteminusios teisės firmos „Sorainen“ partneris Mantas Petkevičius.

Anot jo, taip pat mažėjo ir sandorių vertė – bendrai sandorių apimtimi rinka traukėsi. Vis dėl to, M.Petkevičiaus teigimu, rinkos situacija yra geresnė nei gali pasirodyti, nes šiemet sandorių – daugiau nei bet kuriuo metu iki 2021-ųjų: „Baltijos šalyse sandorių rinka yra sulėtėjusi, palyginti su rekordiniais 2021–2022 metais, tačiau tikrai nėra mirusi“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius