Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Baltijos šalyse turtą šluojanti „East Capital“ Rusiją nurašė

Baltijos šalyse sukurta investicijoms palanki aplinka, kuri leidžia jaustis saugiai ir rasti patrauklių įmonių ar nekilnojamojo turto, be to, jokios geopolitinės rizikos čia nėra, teigia Gertas Tiivas, dešimtis milijonų eurų naujiems pirkiniams Lietuvoje pernai išleidusios Švedijos investicijų bendrovės „East Capital“ vadovas. Jis sako, kad „East Capital“ svarsto ir apie daugiau pirkinių čia, o apie galimybes Rusijoje, kurią anksčiau vadino investiciniu perliuku, mandagiai nutyli, rašo „Verslo žinios“.
Maskvos Raudonoji aikštė
Maskvos Raudonoji aikštė / „Scanpix“/AP nuotr.

„Jei pažiūrėsime į įmonės „East Capital Explorer“ investicijų portfelį, Baltijos šalys jame prieš 4 metus tesudarė mažiau nei 10 proc., o Rusija – 60 proc. Dabar Baltijos šalims tenka apie pusė portfelio, o Rusijai – vos apie 30 proc. Nutarėme investuoti Baltijos šalyse, nes jos mums patinka, manome, kad tai yra mūsų namų rinka. Šiose šalyse palankios sąlygos plėtoti verslą, be to, bendrovėje „East Capital“ turime nemažai lietuvių“, – interviu laikraščiui sakė G.Tiivas.

„East Capital“ pernai Lietuvoje įsigijo prekybos centrą „Gedimino 9“ (dabar vadinasi GO9), biurų kompleksą „Vilniaus verslo uostas“, neseniai – „Cgates“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje