Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bandė išsiskirti su žmona internetu

Britė buvo šokiruota žinios, kad vyras nusprendė skirtis su ja, tačiau ją dar labiau šokiravo tai, kad jis ją metė internetinėje svetainėje palikdamas jai žinutę, rašo „The Sun“.
Kompiuteris
Kompiuteris / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

35-erių Emma Brady vieną dieną atsivėrusi „Facebook“ svetainės puslapį, rado pranešimą, kad jos vyras savo profilyje pakeitė duomenis. Ji gavo tokią žinutę: „Neilas Brady nutraukė savo santuoką su Emma Brady“.

Negana to, kad ši naujiena buvo pasiekiama visiems jos ir jo draugams, jie be kita ko ėmėsi šią žinią komentuoti. Vienas vyro pažįstamas iš Kanados pareiškė, kad jam kur kas geriau be žmonos.

„Prisijungiau prie Facebook dėl to, kad merginos darbe tikino, jog tai smagu“, - pasakoja moteris, pridurdama, jog apie santuokos pabaigą jai pranešė vienas draugas, anksčiau už ją atsidaręs puslapį.

Visa ši istorija vyko dar rugpjūčio mėnesį, tačiau pora neišsiskyrė ir liko gyventi kartu. Tačiau gruodžio mėnesį jis sumušė žmoną. Ji kreipėsi į policiją ir teismo sprendimu, Neilas buvo nubaustas 580 svarų bauda.

Pats vyras tikina, jog seniai įvairiais būdais bandęs jai pasakyti, kad nori skyrybų. Vienas iš tokių būdų buvo „Facebook“, tačiau ji nenorėjo to girdėti.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius