Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bankas „Finasta“ didina indėlių palūkanas

Bankas „Finasta“ žengia į konservatyvių taupymo priemonių rinką ir nuo rugpjūčio 30 dienos siūlo klientams didesnes palūkanas už terminuotuosius indėlius eurais ir litais.
Finasta_logo
„Finastos“ logotipas

Investicinio banko „Finasta“ atstovų teigimu, pastebimas žymus saugesnių investicinių instrumentų poreikis. Saugiausias ir paprasčiausias jų – terminuotasis arba kaupiamasis indėlis, leidžiantis taupyti laisvas lėšas ir už jas gauti garantuotas palūkanas.  

Investicinis bankas „Finasta“, iki šiol nekonkuravęs konservatyvių investavimo priemonių srityje,  žengia į indėlių rinką ir siūlo konkurencingas terminuotųjų indėlių palūkanas.

„Reaguojame į pokyčius rinkoje ir plečiame saugių taupymo produktų pasiūlą – nuo rugpjūčio 30 dienos banko „Finasta“ mokamos indėlių palūkanos litais ir eurais yra smarkiai didinamos“, – teigia Petras Kudaras, banko „Finasta“ Iždo ir investicijų departamento direktorius.

Pasak jo, sudarius šešių mėnesių trukmės terminuotojo indėlio sutartį litais, bus mokama 2,05 proc. (buvo – 1,8 proc.) metinių palūkanų, o pasirinkus vienerių metų trukmės terminuotąjį indėlį litais – 2,5 proc. (buvo – 2,2 proc.) metinių palūkanų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius