-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bankui „Snoras“ pateikta daugiau kaip 25 tūkst. kreditorių paraiškų

Iki vasario 9 d., likus dienai iki teismo nustatyto banko „Snoras“ kreditorinių reikalavimų pateikimo termino pabaigos, bankroto administratoriui pateikta daugiau kaip 25 500 paraiškų. Maždaug pusę paraiškų formų kreditoriai pateikė banko skyriuose, pusė jų gauta paštu.
„Snoras“
„Snoras“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Bankroto administratorius Neilas Cooperis sako, kad kreditorinės paraiškos dar priimamos ketvirtadienį ir penktadienį, 2012 m. vasario 10 dieną, iki veikiančių banko padalinių darbo pabaigos. Kreditoriai paraiškas gali teikti paštu, tačiau laiškas turi būti registruotas ne vėlesne kaip š.m. vasario 10 dienos data.

Visi kreditoriai, norintys pareikšti reikalavimus bankrutavusiam bankui „Snoras“, turi tai padaryti ne vėliau kaip iki 2012 m. vasario 10 dienos. Banko „Snoras“ bankroto administratorius nepriims ir nesvarstys kreditorių reikalavimų, pareikštų vėliau nei 2012 m. vasario mėn. 10 dieną, išskyrus tuos atvejus, kai kartu su reikalavimu kreditorius pateiks ir teismo nutarties, pripažįstančios termino praleidimo priežastis svarbiomis, kopiją, rašoma banko pranešime spaudai.

Visoje Lietuvoje veikia 17 banko „Snoras“ padalinių, kuriuose banko kreditoriai ir kiti pareiškėjai gali pateikti savo kreditorinius reikalavimus. Visi veikiantys banko skyriais bei poskyriai teikia informaciją klientams apie sąskaitas, indėlio ir paskolos įskaitymo klausimais, refinansavimą, konsultuoja dėl indėlių draudimo kompensacijų apskaičiavimo. Nuo bankroto administravimo pradžios filialuose jau buvo aptarnauta per 37 tūkst. klientų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius