Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bendrijos kovoja su „Vilniaus energija“

Sostinės gyvenamųjų namų bendrijų pirmininkai pradėjo kovoti su bendrove „Vilniaus energija“, norinčia savo žinion perimti šilumos punktus. „Vilniaus energija“ tvirtina, kad nieko iš nieko neatima, rašo „Vilniaus diena“.
„Vilniaus energija“
„Vilniaus energija“ / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Kovo pabaigoje sostinės daugiabučių namų bendrijų pirmininkai pašto dėžutėse rado „Vilniaus energijos“ laišką, kuriame visi šilumos punktus prižiūrintys asmenys buvo raginami iki gegužės i dienos savo prižiūrimus objektus perleisti į šilumininkų rankas. Pastarosiomis dienomis pasipiktinusių vilniečių laiškai plaukte plaukia į „Vilniaus energijos“ pašto dėžutes.

Sostinės šilumininkų ketinimais pasibaisėję bendrijų pirmininkai ieško būdų, kaip savo rankose išsaugoti ne vienus metus prižiūrimus šilumos punktus.

„Mes tuos punktus atgausim teisinėmis priemonėmis. Čia jau bus teisininkų reikalas, kaip priversti tuos žmones vykdyti įstatymus. Faktas, kad tie šilumos punktai turės būti perduoti mums“, – tvirtino „Vilniaus energijos“ komercijos direktorius Rimantas Germanas.

Vilniaus daugiabučių namų savininkų bendrijų asociacijos prezidentas, į sostinės tarybą išrinktas Juozas Antanaitis tvirtino, kad niekas neturi „Vilniaus energijai“ trukdyti susigrąžinti jai priklausančio turto.

„Pirmiausia, tie pirmininkai gal nežino, kad punktus atiduoti teks tik toms bendrijoms, kurios naudojasi „Vilniaus energijos“ turtu. Jie juk ne jiems priklauso, o bendrovei“, – tvirtino politikas. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius