Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

BIGBANK svarsto teismo priimtą sprendimą

2009 metų birželio 15 dieną priimtas BIGBANK AS filialui nepalankus Vilniaus apygardos administracinio teismo sprendimas. BIGBANK susipažins su teismo sprendimu ir pateiktomis išvadomis. Sprendimas dėl apskundimo ar kitų tolimesnių veiksmų bus priimtas artimiausiu metu, teigiama išplatintame pranešime.
Plaktukas
Plaktukas / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.
Temos: 1 Bigbank, AS

Teismas pritarė ankstesnėms Konkurencijos Tarybos išvadoms, kad BIGBANK reklama, kurioje naudojamas prekės ženklas „BIGBANK greičiausias kelias iki pinigų“, yra klaidinanti. BIGBANK šiuo metu susipažįsta su teismo sprendimu ir pateiktais argumentais.

BIGBANK šūkis „Greičiausias kelias iki pinigų“ Baltijos šalyse naudojamas nuo 2003 metų, Suomijoje - nuo 2007 metų, ir per visą šį laikotarpį nebuvo jokių abejonių, kad jis yra klaidinantis. Šis šūkis yra dalis Europos Sąjungoje registruoto BIGBANK prekės ženklo, kurio tikslas - išreikšti BIGBANK misiją - greitą ir lanksčią kredito paslaugą padaryti lengvai ir paprastai prieinama privatiems asmenims.

BIGBANK AS filialas Lietuvoje savo veiklą pradėjo 2007 m. rugsėjo mėnesį. Šiandien BIGBANK Lietuvoje jau turi 11 klientų aptarnavimo skyrių Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Mažeikiuose, Marijampolėje ir Šiauliuose. 2009 metų pirmojo ketvirčio pabaigoje BIGBANK AS filialo Lietuvoje paskolų portfelis siekė 47,8 mln. litų.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius