-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bitės“ grupės pelnas augo penktadaliu

„Bitės“ įmonių grupės EBITDA (pelnas prieš palūkanas, mokesčius, nusidėvėjimą ir amortizaciją) antrąjį šių metų ketvirtį augo 21,5 proc. lyginant su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu ir pasiekė 51,5 milijono litų. Telekomunikacijų įmonių grupė iš viso gavo 159,1 milijono litų pajamų, tai yra 6,9 proc. daugiau nei tuo pačiu metu pernai.
„Bitė Lietuva“
„Bitė Lietuva“ / Luko Balandžio nuotr.
Temos: 2 Pelnas Bitė, UAB

„Bitė“ klientais rūpinasi labiau ir pozityvūs tokio elgesio rezultatai yra matomi ne tik finansinėse ataskaitose. Pastovus klientų skaičius, vis augantis pasitikėjimas, lojalumas bei išskirtinis klientų pasitenkinimas rodo, kad „Bitėje“ jie yra su mumis, nes to nori, o ne dėl to, kad privalo“, – sakė „Bitės Lietuva“ generalinis direktorius ChrisasRobbinsas.

Bendrovės „BitėLietuva“ antrojo ketvirčio pajamos išliko stabilios ir siekė 118,6 mln. litų. Tai yra 0,4 proc. daugiau nei pernai per tą patį laikotarpį. Bendrovės EBITDA siekė 39,5 mln. litų, o EBITDA marža sudarė 33,3 procento. Lyginant su praėjusiais metais „Bitė Lietuva“ vartotojų skaičius išaugo 0,2 proc. ir šių metų antrojo ketvirčio pabaigoje jų buvo daugiau nei 1 mln. 44 tūkstančiai.

Šiemet „Bitė Latvija“ pajamos,lyginant su 2011 m. antruoju ketvirčiu, augo 33,6 proc. iki 50,4 mln. litų. Bendrovės EBITDA augo 617,3 proc. iki 9,1 mln. litų lyginant su praėjusiais metais. „Bitės Latvija“ vartotojų skaičius taip pat augo – jis ūgtelėjo 21,7 proc. iki beveik 444 tūkstančių vartotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius