Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Butų kainos vis dar krenta

Butai vis dar pinga – tokia išvada pateikiama, išanalizavus didžiausiame nekilnojamojo turto portale aruodas.lt sausio ir vasario mėnesiais publikuotuose skelbimuose apie parduodamus butus nurodytas kainas.
Butai
Butai / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.
Temos: 1 Kaina

Vilniuje krito 1 proc.

Vilniuje vasario mėnesį butų kainos nukrito apytiksliai vieną procentą. Sausį siekusios vidutiniškai 7266 Lt/kv.m, vasarį sumažėjo maždaug 106 Lt/kv.m ir pasiekė 7160 Lt/kv.m ribą.

Matyti, kad mažiausi įkainiai yra 5000 Lt/kv.m – už tokią kainą galima įsigyti butų, esančių Šeškinės, Pašilaičių ar Fabijoniškių mikrorajonuose. Brangiausiai butai kainuoja Centre (10100 Lt/kv.m) ir Žvėryne (10000 Lt/kv.m).

Kaune kaina siekė 4250 Lt/kv.m.

Kauno mieste butų įkainiai pakito labiausiai, lyginant su Vilniumi ir Klaipėda. Sausį buvusios 4391 Lt/kv.m kainos vasarį nukrito 3 procentais ir pasiekė 4250 Lt/kv.m. Taigi matyti, kad per antrąjį šių metų mėnesį siūlomos butų kainos Kaune nukrito vidutiniškai 141 Lt/kv.m.

Pigiausiai kainuoja butai, esantys Petrašiūnuose ir Eiguliuose (~3400 Lt/kv.m), o brangiausiai – Senamiestyje (~6200 Lt/kv.m) ir Centre (~5800 Lt/kv.m).

Klaipėdoje kainos beveik nekito

Klaipėdoje beveik neužfiksuota butų įkainių pokyčių, lyginant sausio ir vasario mėn. duomenis. Sausį butai uostamiestyje kainavo vidutiniškai 6338 Lt/kv.m, o vasarį – 6303 Lt/kv.m.

Taigi pastebimas vos 35 Lt/kv.m pokytis. Už mažiausią kainą galima įsigyti butų, esančių Bandužiuose ar Vingio mikrorajone (~4000 Lt/kv.m), o brangiausiai kainuoja Senamiestyje esantys butai (~8800 Lt/kv.m).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius