Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi teniso žvaigždė milijonus galėjo prarasti Nigerijoje

Praeityje garsus tenisininkas Borisas Beckeris, kuriam praėjusį mėnesį teismas paskelbė bankrotą, savo kapitalą galėjo prarasti Nigerijoje. Taip pirmadienį rašo Vokietijos spauda, besiaiškinanti, kaip ir kur buvusi pirmoji pasaulio raketė galėjo prarasti 100 milijonų svarų sterlingų.
Borisas Beckeris
Borisas Beckeris / „Scanpix“ nuotr.

Nuo tada, kai 49 metų buvusiam tenisininkui teismas Londone paskelbė bankrotą, būta įvairiausių gandų, kur žvaigždė galėjo prarasti savo sukauptus milijonus. „Spiegel“ pirmadienį skelbia, kad B.Beckeris yra investavęs į Nigerijos naftos ir dujų pramonę, pavyzdžiui, vienas projektas jam kainavo per 10 milijonų JAV dolerių.

Vokietijos spauda rašo, kad jis turi pažinčių su verslo pasauliu, kurie ir galėjo pastūmėti jį į tokią investiciją. „Spiegel“ cituoja nutekintus bendrovės „Doyen Global“, kuri atstovavo B.Beckeriui, elektroninius laiškus, rašytus 2013 metais. Šie parodo, kad teniso legenda investavo dideles sumas į Nigerijos naftos ir dujų verslą.

Teniso žvaigždės advokatas Johnas Briggsas teisme Londone praėjusį mėnesį apie savo klientą kalbėjo, kad „jis nėra labai išprusęs, kai kalba pasisuka apie finansus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius