Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Citadele“ bankas pristato naujas mokėjimo korteles

„Citadele“ bankas Baltijos šalyse pradės leisti naujo dizaino mokėjimo korteles, pagamintas iš 95 proc. perdirbto plastiko. Naujos kortelės turės papildomų funkcijų, kurios leis kortele patogiai naudotis ir regos negalią turintiems žmonėms, rašoma „Citadele“ pranešime spaudai.
Trijų lygių C mokėjimo kortelės
Trijų lygių C mokėjimo kortelės / Bendrovės nuotr.

Klientai, norintys gauti naują mokėjimo kortelę, vietoje dabartinių X kortelių galės rinktis vieną iš trijų lygių C („Citadele“) kortelių: „C smart“, „C supreme“ arba „C prime“. Kortelės turės ne tik atnaujintą dizainą, bet ir papildomą funkcionalumą.

„Patobulinome naujas mokėjimo korteles, papildydami jas naujais, klientams svarbiais sprendimais. Kortelės iš perdirbtų medžiagų yra draugiškesnės aplinkai, o kortelių šone įkomponuota įpjova vyresnio amžiaus žmonėms bei žmonėms su regėjimo negalia padės suprasti, kaip teisingai įdėti kortelę į bankomatą ar mokėjimo terminalą.

Taip pat kortelės turi Brailio raštu įkomponuotus pavadinimus, kas leis mokėjimo korteles atskirti lengviau, jei jų žmogus turi kelias. Renkantis kortelę, pirmiausia kviečiame atkreipti dėmesį į kortelių lygių privalumus ir įvertinti, kokių paslaugų jums reikia“, – sako banko „Citadele“ valdybos narė, atsakinga už mažmeninę prekybą, Rūta Ežerskienė.

Su šiuo pokyčiu kortelių kaina nesikeis. Klientai, kurių X kortelės dar galioja, neprivalo skubėti jų pasikeisti į naujas C korteles – turima X kortele bus galima naudotis iki ant kortelės nurodytos galiojimo datos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius