Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Credit Suisse“ Europos biuruose „apsilankė“ mokesčių inspektoriai

„Credit Suisse“ biurai Paryžiuje, Londone ir Amsterdame sulaukė „svečių“ iš vietos institucijų, penktadienį pareiškė Šveicarijos bankas, tuo tarpu žiniasklaidoje skelbiama, kad vykstant tyrimams dėl mokestinio sukčiavimo biuruose buvo atliktos kratos.
Niujorko policininkas šalia aptverto Šveicarijos banko „Credit Suisse“
Šveicarijos bankas „Credit Suisse“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„2017 metų kovo 30 dieną į „Credit Suisse“ biurus Londone, Paryžiuje ir Amsterdame su klientų mokesčiais susijusiais klausimais kreipėsi vietos institucijos“, – pareiškė bankas ir pridūrė, kad „mes bendradarbiaujame su institucijomis“.

Kiek anksčiau penktadienį Nyderlandų institucijos pažymėjo, jog, gavusios informacijos apie paslėptas sąskaitas, pradėjo tirti įtariamą mokestinį sukčiavimą Šveicarijos banke, pranešė Šveicarijos žiniasklaida.

Pasak dienraščio „Tages Anzeiger“, „Credit Suisse“ biuruose trijuose Europos miestuose buvo atliktos „kratos“ ir buvo konfiskuota įvairių saugyklose laikytų daiktų, įskaitant vertingus meno kūrinius ir aukso luitus.

Išsamesnės informacijos bankas agentūrai AFP nepateikė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius