Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Danske Bank“ plečia veiklą Lietuvoje, priims dar daugiau nei 100 darbuotojų

Viena didžiausių Šiaurės Europoje finansų grupių „Danske Bank“ į Lietuvą perkelia dalį paslaugų verslo klientams ir finansų institucijoms.
Naujojo „Danske Bank“ Lietuvoje biurų pastato „DC Meadow“ atidarymas
Naujojo „Danske Bank“ Lietuvoje biurų pastato „DC Meadow“ atidarymas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Už tai atsakingo padalinio „LC&I Lithuania“ darbuotojų skaičius per artimiausius metus padidės beveik dukart – nuo 120 iki maždaug 230, pranešė grupė.

„Be itin didelio dėmesio klientų ir jų veiklos pažinimui, strateginių tikslų supratimui, aukščiausiems klientų aptarnavimo standartams, plėsimės rizikų srityje ir ieškosime finansinių bei operacinių rizikų specialistų. Taip pat sieksime pritraukti stipriausius rinkoje projektų vadovus“, – pranešime sakė „LC&I Lithuania“ vadovė Giedrė Gečiauskienė.

Pasak jos, ketinama sukurti nemažai naujų pozicijų, o į naują klientų valdymo komandą „LC&I Lithuania Client management“ bus kviečiami „Danske Bank“ klientų aptarnavimo specialistai ir vadovai.

„LC&I Lithuania“ plėtos ryšius su Šiaurės šalių bei pasaulinėmis kompanijomis, taip pat Europos, JAV, Vidurio Rytų, Azijos ir Okeanijos regionų valstybiniais turto iždais, investiciniais, pensijų fondais, draudimo bendrovėmis.

„Danske Bank“ Lietuvoje teikia informacinių technologijų, bankinių operacijų, finansinių nusikaltimų prevencijos, banko veiklos palaikymo ir kitas paslaugas. Čia dirba daugiau nei 4 tūkst. darbuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius