Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darius Mockus abejoja „Aprangos“ likimu akcijų biržoje

Koncerno „MGBaltic“ savininkas ir prezidentas Darius Mockus abejoja koncerno valdomos didžiausios Baltijos šalyse mažmeninės drabužių prekybos bendrovės „Apranga“ likimu biržoje. Analitikai sako, kad tai būtų smūgis biržai.
Darius Mockus
Darius Mockus / Asm. arch. nuotr.

D.Mockus nuo rugpjūčio 29 dienos iki rugsėjo 29 dienos „Aprangos“ akcijų įsigijo už maždaug 350 tūkst. eurų (apie 1,2 mln. litų), trečiadienį rašo „Verslo žinios“.

„Jei yra paklausa, atsiranda ir pasiūla. Manau, kad “Aprangos„ akcijos yra vertingos, todėl jas ir perku“, – teigė D.Mockus.

Tačiau jis atskleidė, kad nėra patenkintas bendrovės buvimu akcijų biržoje, o paklaustas, ar „Apranga“ ketina trauktis iš biržos neatsako, tačiau teigia, kad „apsisprendimas bus lengvas“.

„Kol kas apie konkrečias datas pasitraukimo kalbėti nėra pagrindo. Kai taip bus sugalvota, tai apie tai bus atitinkamai informuota.

Dabar svarbiausia, kad susimąstytų pačios biržos žmonės. Juk daug įmonių iš biržos išeina ir mažai ateina. Birža, kaip įrankis, turi sukurti naudą, o ne kelti abejonių“, – tvirtino koncerno savininkas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius