Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Deutsche Bank“ ir UBS svarstė galimybę sukurti investicinės bankininkystės aljansą

Didžiausias Vokietijos bankas „Deutsche Bank“ ir Šveicarijos UBS anksčiau šiais metais svarstė galimybę sujungti savo turto valdymo padalinius, o birželio viduryje nagrinėjo galimybę sukurti investicinės bankininkystės aljansą, rašo JAV verslo dienraštis „The Wall Street Journal“.
„Deutsche Bank“
„Deutsche Bank“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Susitarimas nebuvo pasiektas, nes bankams nepavyko išspręsti kai kurių klausimų, pavyzdžiui, susijusių su tokio sujungto verslo struktūra ir kapitalo paskirstymu, rašo leidinys, remdamasis informuotais šaltiniais.

Jų teigimu, „Deutsche Bank“ ir UBS jau seniai galvojo apsvarstyti galimybę sujungti tam tikrą verslą. Derybos tai prasidėdavo, tai sustodavo, bet niekada nebuvo visiškai išbrauktos iš darbotvarkės, pareiškė vienas iš šaltinių.

Agentūra „Bloomberg“ gegužės mėnesį rašė, jog bankai nutraukė derybas dėl turto valdymo padalinių sujungimo, nes nesutarė, kuri iš šalių turės didesnę sujungto verslo kontrolę.

Apie birželį vykusias derybas anksčiau nebuvo žinoma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius