Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiausi „Sodros“ skolininkai – „Snoras“, Vievio paukštynas ir „Lelija“

Didžiausi „Sodros“ skolininkai – „Snoras“, Vievio paukštynas ir „Lelija“. Tačiau verslininkai, kurie kone kas mėnesį patenka į oficialius skolingųjų „Sodrai“ sąrašus, bet skolininkais savęs nelaiko, rašo „Verslo žinios“.
bankas „Snoras“
Bankas „Snoras“ / Aliaus Koroliovo nuotr.

„Apie 700 tūkst. litų sumokame „Sodrai“ kas mėnesį. 15 dienos vakare ar 16 dienos rytą deklaruojame priskaičiavimus “Sodrai„ ir turime 5 dienas apmokėjimui. Ir mes tai darome kas mėnesį“, – mokėjimo tvarką įmonėje nurodį „Lelijos“ vadovė Genė Zaveckienė.

„Lelija“, bendrovės „Creditreform“ duomenimis, balandžio 24 dieną „Sodrai“ buvo skolinga apie 870 tūkst. litų ir sąraše pagal skolos dydį nusileido tik dviem bankrutuojančioms bendrovėms – bankui „Snoras“ ir Vievio paukštynui, kurių skolos atitinkamai siekia 9,4 mln. litų ir 2,8 mln. litų. Toliau sąraše – „Warta Glass Panevėžys“ ir „FL Technics“.

„Yra kalendorinė diena, kai reikia „Sodrai“ sumokėti, bet mūsų bendrovėje pagrindiniai pinigų srautai ateina po mėnesio 25 dienos. Mes suderinę su „Sodra“, kad mokame vėliau“, – nurodė vienos iš „Sodros“ skolininkių, bendrovės „Statkus“ vadovas Vytautas Vankevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius