Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiausia atlyginimų mediana liepą – įmonėje „Google Lithuania“

JAV informacinių technologijų gigantės „Google“ padalinio Lietuvoje 22-jų darbuotojų atlyginimų mediana liepą buvo didžiausia šalyje – 8,7 tūkst. eurų, o vidutinis atlygis – 12,2 tūkst. eurų, rodo „Sodros“ duomenys.
„Google“
„Google“ / 123RF.com nuotr.

Antroje vietoje pagal atlyginimų medianą liepą buvo 63 darbuotojus turinti programinės įrangos kūrėja „Uber Lithuania Software and Development“ – atitinkamai 7,4 tūkst. ir 7,3 tūkst. eurų.

Toliau sekė kompiuterių programavimo ir konsultacijų įmonė „Railsbank Technology“ su 61 darbuotoju – atitinkamai 6,9 tūkst. ir 6,7 tūkst. eurų, biodyzelino gamybos bendrovė „Mestilla“ (58 darbuotojai) – atitinkamai 6,6 tūkst. ir 9 tūkst. eurų.

Valstybės kontroliuojamos energetikos grupės „Ignitis grupė“ antrinės įmonės „Ignitis renewables“ (42 darbuotojai) – atlyginimų mediana siekė 6,2 tūkst., vidutinis atlygis buvo 6,6 tūkst. eurų, informacinių technologijų bendrovės „Cast AI Baltic“ (36 darbuotojai) – atitinkamai 6,1 tūkst. ir 5,7 tūkst. eurų.

Danijos startuolio „Podimo“, kuriančio pasaulinę podkastų ir garso knygų platformą, padalinio Vilniuje (34 žmonės) mediana liepą buvo 6,1 tūkst., vidutinis atlyginimas – 5,9 tūkst. eurų, Vokietijos chemikalų gamybos įmonės BASF padalinio Lietuvoje su 24 darbuotojais – atitinkamai 6 tūkst. ir 5,5 tūkst. eurų.

JAV įsikūrusios darbo laiko ir apmokėjimo apskaitos sprendimų bendrovės „Deel“ kontroliuojamos Vilniaus įmonės „Probonas“ (37 darbuotojai) mediana buvo 6 tūkst., vidutinis atlyginimas – 6,1 tūkst. eurų, o amerikietiško kapitalo kompiuterinių programų kūrimo ir kitų informacinių paslaugų kūrimo įmonės „Wannaby“ (24 darbuotojai) – 5,9 tūkst. ir 5,5 tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius